Forhandlerguide

Garden scepter

DANSK IDE, DESIGN & HÅNDVÆRK
NÅR DET ER BEDST

Gardenscepter er et multihaveredskab, der både er meget effektivt & skånsomt. Det kan benyttes både som kultivator, lugejern, rive, skuffejern, løglægger og rodoptagning i èt og samme redskab.

»Faktisk er det vanskeligt at få hænderne ned af begejstring eller for den sags skyld få hænderne til at slippe redskabet. Det er muf af have i hånden… testede multiredskabet i drivhuset, hvor jorden stadig er til at arbejde med, og det er lækkert og fungerer«

Lars Lund – haveskribent og drivhusekspert
i NORDJYSKE Stifttidende 19/2–2012

Gardenscepteret skærer ikke gennem jorden, men »skubber« den effektivt til side samtidig med, at det er yderst skånsomt. Den runde kobbertråd sikrer, at afgrøder, plantestængler, planterødder, orme m.m. ikke overskæres eller får snitmærker ved kontakt.

Det er nemt at »skubbe« gardenscepteret gennem jorden. Når jorden passerer kobbertråden, er der et frirum modsat traditionelle haveredskaber. Jorden kan også bearbejdes uden at blive vendt.

Lige så skånsomt som gardenscepteret er, lige så effektivt er det F.eks. kommer alle ukrudtsspirer hele op ved lugning, idet spiren bliver slynget omkring kobbertråden og ikke skåret eller revet over.

Det har gode ergonomiske egenskaber, og det fungerer både fremadrettet, bagudrettet, ved tværgående og cirkulære bevægelser.

Mange års have- og redskabserfaringer er implementeret i Gardenscepter.

Gardenscepter er egnet til almindelige haver, køkkenhaver, højbede, drivhuse, altaner m.m.

Adresse:

Ørslevvej 163, 4230 Skælskør

Telefon:

26 16 30 15

Internet:

www.gardenscepter.net
post@gardenscepter.net

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Garden scepter

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…