Forhandlerguide

Champost®

Champost fremstiller jordprodukter, der er gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg. Det vil med andre ord sige, at Champost går ind for bæredygtig gødning og jordforbedring.

Den komposterede og varmebehandlede hestemøg er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr.

Champost er et glimrende jordforbedringsmiddel til haven. Den primære gevinst ved at tilføre Champost er, at det er med til at opbygge jordens indhold af humus og organisk materiale.

Jorden der er tilført Champost har en grov og porøs struktur. Netop sådan en jord er nødvendig for at mikroorganismerne, kan nedbryde komposten til humus, samtidig giver det en jord der er let at arbejde med.

Man kan med stor fordel anvende Champost som afdækning ved at lægge et lag på ca. 5 cm ved blomster, stauder, træer og langs hækken. Her hindrer champost ukrudtsfrøene i at spire og samtidig forbedres vækstbetingelserne fordi Champosten er et jordforbedrende middel, som fremmer mulddannelsen. Har du en træt og nærringsfattig jord, kan du med fordel også blande din eksisterende jord med Champost.

Et bredt sortiment
Champost har produkter tilpasset enhver havesituation. Fælles for dem alle er, at de indeholder Champost og er 100% naturgødet.

Sådan gør du
På Champost.dk kan du se videoer af hvordan du anvender Champost, så du sikrer dig de bedste vækstbetingelser.

Adresse:

Gærupvej 11, 7752 Snedsted

Telefon:

96 19 18 80

Internet:

www.champost.dk
sg@champost.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Champost®

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…