Arrangementer: Landsforeningen Praktisk Økologi – Odense

Oktober

Praktisk Økologi Festival 2021

Festivalen er for alle med hang hjemmedyrkede grøntsager, høns i haven, jord under neglene, natur og frisk luft. En dag hvor du er del af et særdeles levende fællesskab, hvor alle brænder for praktisk økologi og vidensdeling. Nogle har små husmandssteder, andre har blot en altankasse. Alle har interessen for den levende jord til fælles.

Du kommer til at opleve et tydeligt værdifællesskab med alle tilstedeværende. Snakken går, fra man træder ind ad døren, til lyset slukker. Det er en blanding af grøn inspiration, god mad, hjertevarm stemning og brugbar viden.

I løbet af dagen kan du deltage i 5 forskellige værksteder (workshops) og et fællesforedrag. Der bliver i alt 30 til 35 værksteder at vælge i mellem. Værkstederne er fordelt i 5 blokke, hvori du frit vælger hvilke værksteder du vil deltage på. Værkstederne er i kategorierne foredrag, erfaringsdeling og hands-on og varer 45 minutter.

Emnerne er mange, vi kan allerede nu love at, der bliver værksteder inden for regenerativt havebrug, fermentering, kompost, hønsehold, biodynamiskdyrkning, marketgardening, urter i haven, permakultur og gravefri køkkenhave og der er flere værksteder er på vej.

Dato: Lørdag den 23. oktober 2021 kl. 9:30–17:30
Sted: Østre Plads Danmarksgade 10 5000 Odense C
Arrangør: Landsforeningen Praktisk Økologi – Odense, Tlf. 71 79 72 22
Pris: 450,– kr. (350,–kr. for medlemmer af Praktisk Økologi)

Her er du: Forsiden > Arrangementer >

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider