Forhandlerguide

Grønne Grunde

Selvstændig havearkitekt med speciale i private haver. Mit navn er Margit Brøns og jeg har siden 2006, hvor jeg startede Grønne Grunde, ernæret mig primært ved at tegne haveplaner.

Selvom huset allerede er bygget, er der stadig masser af fornuft i haveplaner og plantelister. Al planlægning giver overblik og hjælper dig til at se din nye have for dit indre øje, inden projektet er udført. Plantelisten hjælper ved indkøb og ved større indkøb gives ofte rabat i plantehandler.

I ældre haver kan en haveplan også være berettiget. Især hvis du lige har overtaget et hus og du gerne vil sætte dit eget præg på haven. Eller børnene er flyttet hjemmefra og haven kan bruges på en anden måde. Måske har du købt en retrædebolig og har andre behov end den tidligere ejer.

Hvis terrasser, stier og bede er planlagt fra start af, kan det grundlæggende arbejde blive nemmere, fordi maskinerne kan udnyttes til bundopbygning, medens de alligevel er i gang med at udgrave grunden, – det er jo ikke altid, at terrassen skal have den form som jordentreprenøren planlægger og automatisk udgraver.

Adresse:

Strandbakken 60, 4736 Karrebæksminde

Telefon:

60 89 40 98

Internet:

www.groennegrunde.dk
info@groennegrunde.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Grønne Grunde

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider