Forhandlerguide

GrowCamp

GrowCamp er startet i 2009 med ønsket om at gøre det nemmere at dyrke egne grøntsager. Det kan være svært at få det til at lykkes på friland, især hvis tiden er knap og/eller man er nybegynder.

GrowCamps produkter er udviklet af danske dyrkningsentusiaster og programmet omfatter en bred vifte af funktionelle højbede og udstyr til dyrkning.

Den traditionelle GrowCamp er et højbed med overdækning. Overdækningen består af insektnet og plastfolie. Nettet beskytter mod insekter, snegle, fugle og f.eks. rådyr. Samtidig giver det læ for stærk blæst og kraftig regn. Nettet er fastgjort med velcro, og det er derfor nemt at lukke op, når der skal sås og høstes. GrowCampen leveres tillige med plastoverdækning, som giver mulighed for at bruge bedet som drivhus og for at starte sæsonen tidligere end på friland.

GrowCamp tilbyder også højbede UDEN overdækning i mange størrelser og højder. Man kan tilkøbe GrowCamp overbygning, og til de større bede kan man få TUNNEL-overbygning. TUNNEL-overbygningen er en enklere løsning – med samme mulighed for at beskytte med insektnet og plastfolie. Desuden tilbydes der fuglenet, som kan anvendes til afgrøder, der kræver bestøvning og samtidig beskyttelse mod fugle (f.eks. jordbær). Tunneloverbygningen kan nemt flyttes fra bed til bed i takt med, behovet ændrer sig hen over sæsonen, eller hvis man praktiserer sædskifte.

GrowCamps bede kan udstyres med selvvandingssystemet GrowWater. Så kan man trygt tage afsted på weekend eller ferie. Selv i den aller varmeste tid er det kun nødvendigt at vande én gang om ugen. Og det gør naboen normalt gerne, hvis belønningen er adgang til lækre grøntsager og krydderurter.

Alle GrowCamps bede fås i to udførelser: PVC eller FSC-miljørcertificeret sibirisk lærk. Bedene kan samles på kort tid – stort set uden brug af værktøj.

Adresse:

Mølleskovvej 4, 7451 Sunds

Telefon:

23 93 45 16

Internet:

https://www.growcamp.dk/
info@growcamp.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > GrowCamp

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider