Forhandlerguide

Tiny Gardens

VI BRINGER KØKKENHAVEN INDENFOR

Tiny Gardens ønsker, at alle skal opleve glæden ved at dyrke lidt af deres egen mad. Vores økologiske frø, hampemåtter og dyrkningsbeholdere gør det nemt at dyrke mikrogrønt uden jord og gødning.

Vi tilbyder nemme, sunde og bæredygtige produkter i vores webshop til private og har også grønne løsninger til virksomheder.

Det er vores ønske, at Tiny Gardens’ vindueshaver skal pynte i hjemmet på lige fod med andet boligtilbehør. Derfor er vores træbakke og Root-dyrkningsbeholder udviklet i samarbejde med den danske designer Philip Bro Ludvigsen.

HVAD ER MIKROGRØNT?

Mikrogrønt er krydderurter og grøntsager, som høstes og spises, mens de er små planter. Planterne bugner med små kimblade, som er fulde af smag, farve og vitaminer – lige til at drysse over maden ligesom karse.

Mikrogrønt er en nem måde at få smagen af naturens friske urter ind i køkkenet året rundt.

Karse er nok den type mikrogrønt, som de fleste kender. Men broccoli, radiser, rucola, ærter og andre planter kan også spises på samme måde som karse. Mange bliver overraskede over, hvor megen smag de små blade gemmer på.

ET BÆREDYGTIGT PRODUKT – FOR SAMFUNDET OG NATUREN
Når du handler hos Tiny Gardens, støtter du en bæredygtig produktion fra start til slut – til gavn for et rummeligt arbejdsmarked og miljøet.

Tiny Gardens er en socialøkonomisk virksomhed. Vi bidrager med en rummelig arbejdsplads og et bæredygtigt produkt, der inspirerer til at leve sundt og grønt.

Det gør vi under rammen af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi har fokus på mål 8 om »Anstændige jobs og økonomisk vækst« samt mål 12 om »Ansvarligt forbrug og produktion«.

Adresse:

Harespringet 35, 2400 København NV

Telefon:

21781669.

Internet:

tinygardens.dk
helle@tinygardens.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Tiny Gardens

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider