Forhandlerguide

Bam Boo Land

Bambus er det rigtigt miljøvenligt bæredygtige materiale.

Virksomhed BamBooLand (tidlige Bambus-Øko-Produkter) er officiel forhandler i Danmark for firmaet Bamboo Import Europe BV fra Holland til salg af deres bambus produkter i Danmark som er den førende Europæisk producent af økologiske og bæredygtige bambusprodukter, der er en solid og pålidelig virksomhed med mange års global produktion erfaring og lokal salgs forankring.

Dermed er vi din leverandør af økologiske, miljøvenlige og bæredygtige bambus produkter til private og erhvervs indretning af have og huse inkluder bambus byggemateriale, samt tilbyder vi et stort udvalg af premium bambus produkter både til personlige og erhvervsbrug.

Bambus er kommet til Danmark og vinder også indpas hos danskerne, hvor især bære-dygtigheden og den gode holdbarhed tilskrives succesen.

Venligst besøge vores online butik https://bambus-produkter.dk og se en bred vifte af unikke bambus produkter: smukke designs med forskellige designs, farver, konfigurationer.

Bambus er en bemærkelsesværdig naturressource af flere grunde

Det er en græssort, som vokser med en utrolig fart, som alligevel er stærkere end de fleste træsorter. Det egner sig derfor godt som et slidstærkt og miljøvenligt have og hjemindretning og byggemateriale.

1). Hårdt træ tager 30–50 år at modnes, mens bambus når modenhed på 3–5 år.

2). De samme firkantede optagelser af bambus producerer mere ilt end mange trævarianter.

3). Bambus vokser med en hurtig hastighed uden gødning, den kan vokse op til 2–3 meter på en dag, indtil den når næsten 100 fødder.

4). På grund af holdbarheden af bambusplanter er der ikke brug for pesticider eller kemikalier for at fremme modningsprocessen, og de kræver meget mindre vand end træer.

5). Bambusprodukter nedbrydes til en fuldstændig genanvendelig og næringsrig kompostjord

Adresse:

Hejmdals Alle 44,, 6705 Esbjerg Ø

Telefon:

93 90 98 19

Internet:

https://bambus-produkter.dk/
info@bambus-produkter.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Bam Boo Land

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider