Forhandlerguide

Scandinavian Gardening

Vores bestseller – bedst i test hos Politiken
Denne 3- trins beskærersaks er perfekt til at klippe grene, samt beskæring af roser og blomster. Beskæresaksen tilpasser selv klippekraften pga. auto-trin egenskaben, som sikre at du ikke skal bruge unødvendige kræfter, når du arbejder. Saksen tilpasser bidet efter tykkelsen på grenen der skæres. Når roser og blomster beskæres, anvendes blot 3-trins saksens spids, idet denne uden problemer skærer igennem på én gang. Med gear til att udnytte og styrke din kraft. Denne beskæringssaks har 3 gear som den automatisk justere alt efter hvad der skal beskæres.

Saksen er i meget høj kvalitet og leveres med et nemt greb og en skære teknologi udviklet for at reducere friktion, hvilket giver rene snitflader.

Man ændre blot saksens trin, til det som passer ift. hvor tyk grenen er, og derefter er resten en leg. Det gør arbejdet meget lettere, når saksen kan indstilles korrekt og giver faktisk mulighed for skæring af grene med en tykkelse på op til 22 millimeter.

Saksen er god både til unge og sunde grene, samt til ældre og tørre grene. Bladene kan nemt slibes, eller skiftes om nødvendigt.

Adresse:

Robert Jacobsensvej 14 D, 2300 København S

Internet:

https://scandinavian-gardening.dk/
info@scandinavian-gardening.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Scandinavian Gardening

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider