Forhandlerguide

Frøtorvet

Stort udvalg af havens planter fra frø ca. 1000 sorter. Du kan finde nye og spændende sorter, men også de gode gamle sorter finder du i vores frøkatalog.

Spændende og stort udvalg af dahlia knolde over 100 sorter.

Et godt udvalg af sætteløg.

Efterårsblomsterløg – Tulipaner, kejserkroner, krokus, påske og pinseliljer, prydløg og andre blomsterløg.

Hent inspiration til havens bede – farvevalg, højden på planterne, blomstringsperiode, såtidspunkt etc. Lad dig inspirere af det store frøkatalog til køkkenhaven, blomsterbede, altanen eller til krukker på terrassen.

Det fintmaskede insektnet kan bruges til overdækning af grønsager mod flyvende skadedyr.

Fiberdug beskytter kimplanterne i deres tidlige vækst. Minidrivhus, vermiculite, perlit, kokosbriketter, jordtermometer til frøsåningen.

Vi er utrolig glade for at vi kan tilbyde dig den rigtige belysning, hvis du ønsker at starte frøspiringen tidligt. Dette er især relevant for sorter som har en lang udviklingstid. Chili, aubergine, artiskok, paprika, begonia, perlargonier etc…

Vi har fået flere dekorative fuglefoderautomater og fuglehuse hjem – hjælp haven’s vilde fugle med næringsrigt fuglefoder og nyd havens fugle fra vindueskarmen, eller direkte i haven.

Solcellelamper – Vi har fundet nogle fantastiske dekorative solcellelamper som om dagen pryder haven, terrassen med deres form og udtryk for om aftenen at oplyse haven.

Batteridrevne stearinlys i forskellige farver – undgå brandfare, luftgener etc. nyd en hyggelig belysning uden bekymringer.

Adresse:

Rønnebær Allé 40, 3000 Helsingør

Telefon:

39 62 19 12

Internet:

www.froetorvet.dk
info@froetorvet.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Frøtorvet

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider