Om Praktisk Økologi

Om Praktisk Økologi

Landsforeningen Praktisk Økologi blev stiftet i 1988. Vi er ejere og skabere af Havenyt.dk. Vi startede hjemmesiden i 1998, og vi er stolte af, at den i dag er Danmarks største havehjemmeside.

Men vores forening laver meget mere end at dele gratis havetips og -viden på Havenyt.dk. Vi har hvert år to store arrangementer, hvor den ene er vores årsmøde og den anden vores populære økologiske festival. Vi har også en lang række mindre aktiviteter, som bliver afholdt i vores lokale netværk, som vi har 34 af fordelt over hele landet. Og så deltager vi også hele tiden i spændende samarbejder som for eksempel Giftfri Have eller Vores Natur, hvor vi også præger aktiviteter og budskaber med det vi synes er vigtigt, nemlig den økologiske dyrkning og levevis.

Du er meget velkommen til at blive en del af vores forening og grønne fællesskab, og du kan blive klogere på begge dele i kategorierne over til venstre. Her kan du også læse mere om fordelene ved at være med i foreningen og komme med i vores grønne fællesskab ved at blive medlem.

Her er du: Forsiden > Om Praktisk Økologi

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider