Forum

Kæmpegræskar syltede som asier?

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: K. Bilde, 2. juni 2018 kl. 13.16

Kan man sylte græskar som asier? Altså mere surt end de traditionelle rædselsfulde sødt syltede græskar.

Eller kan de anvendes som squash i kage til græskarkage?

Spørgsmålet bunder i, at det jo nok er sjovt omend spild blot at dyrke kæmpegræskar og kassere dem, synes jeg.

1 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Mette Lund, 2. juni 2018 kl. 13.28

Jeg tror, at de er lidt for grove til syltede asier, der er mere agurkeagtige. Du kan lave syltede græskar, græskartærte, græskarsuppe og et meget imponerende græskarhoved til halloween!

2 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: K. Olesen, 3. juni 2018 kl. 6.01

Græskar kan skæres i stykker og koges, evt. med krydderier, og fryses.

De kan så bruges senere efter forgodtbefindende, f. eks. til supper, med tomater, løg eller andre grøntsager.

Ikke-nedfrosne græskar kan holde sig nogle måneder hele - skal opbevares køligt - men risikoen for mug og skimmel stiger senere på vinteren.

3 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lars Holt, 5. juni 2018 kl. 10.52

Græskar kan også bages evt. sammen med rodfrugter.
Græskar kan holde i mange måneder tørt ved 15 - 20 grader.

Nyt svar til emnet »Kæmpegræskar syltede som asier?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Kæmpegræskar syltede som asier?

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider