Forum

Kommentarer til »Har vinterens nedbør udvasket gødningen?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Har vinterens nedbør udvasket gødningen? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Helga H., 15. april 2008 kl. 6.36

Hvor stor er chancen for at at der også vil være spiredygtige frø i jorden, efter gødskning med frisk brændenælde

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lone Brems, 15. april 2008 kl. 20.40

Hej Helga

Ja, der er da en mulighed for at brændenældefrø kan spire der, hvor du har lagt dem. Men det er lat at undgå at det sker.

Der er nemt at se, om nælden er igang med blomstring eller frøsætning, så hvis du plukker / skærer nældeplanten før det sker, er der ikke risiko for at bringe frø hen på den jord, du ønsker at tilføre næringsstoffer.

Hvis nælden har "sat frø" kan du vælge at klippe toppen af (det er nok kun overkommeligt, hvis du kun skal bruge en lille portion) før du lægger nældeplanterne ud på jorden.

Eller du kan sætte hele brændenælden med frø i blød i regnvand i ca en uge og derefter si "nældevandet" og blande det op med mere regnvand, som du så kan vande med på det jordstykke, som trænger til næring.

Venlig hilsen
Lone

Nyt svar til emnet »Har vinterens nedbør udvasket gødningen?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Har vinterens nedbør udvasket gødningen?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider