Her på Fyn har vi her i sensommmeren en overflod af squash og sommeræbler. Alt, hvad der skal bruges til en god gang
»Squash/æblemarmelade fra Fyn«.
Men lige nu, hvor der er så meget andet at lave, kan det gemmes i fryseren. Riv det hele groft på råkostjernet og frys det ned i plastposer – 500g i hver.
500 g revne æbler
500 g revne squash
!00 g rørsukker el.honning
Småkoger 15 min. Tilsæt 1 tsk. ingefær og 1 dl udstenede vindruer.
Opbevares i køleskab. Smager rigtigt godt på ristet rugbrød.
– Grete Larsen
Søg i forhandlerguiden:
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Økologisk besøgshave
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Alt til den økologiske have
Se Danmarks største frø udvalg
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Brug eventyrlige Blomstersalater
Mange snapseplanter til haven.
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Frys ned til squashmarmelade
Kommentarer
Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…