ret rundt i haven

Her har du mulighed for at se årets gang i en række haver, hvor haveejeren har fortalt om store og små erfaringer og oplevelser med at dyrke sin have. Du kan vælge at se haveartikler for en bestemt måned for alle haver. Eller du kan vælge at gå ind og se artikler om en bestemt have.

Denne del af Havenyt.dk opdateres ikke længere, men man kan i stedet for følge årets gang i et par demohaver på Havelyst.dk, hvor medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi udveksler erfaringer og fortæller om deres haver.

Besøg demohaverne på Havelyst.dk. Hvis du er medlem af Landsforeningen Praktisk Økologi, kan du deltage aktivt i Havelyst.dk. Som medlem kan man oprette sin egen have og diskutere havedyrkning med andre medlemmer. De aktive på Havelyst mødes også med jævne mellemrum i hinandens haver og udveksler planter og erfaringer.

Seneste beretninger

Hagl og frost i haven

24. november 2008

Hidsige haglbyger og frost i november har forvandlet min køkkenhave til en teltplads, hvor campisterne er majroer, knudekål, selleri og spidskål.

Chrysantemum i november

18. november 2008

Lige nu kan jeg plukke de flotteste laksefarvede storblomstrede chrysantemum i min have – en blomst som næsten helt er gået i glemmebogen.

Vi spiser små nye gulerødder

10. november 2008

Rækker med sommerlig grøn gulerodstop i november ser fin ud, og når der så oven i købet kan trækkes små lækre gulerødder op, er sen såning en succes.

Flotte valnødder i 2008

25. oktober 2008

Sommeren var tør, men det er åbenbart sådan, at valnød vil have det, for vi har fået en virkelig god høst af nogle meget flotte og store valnødder.

Masser af grønsager

16. oktober 2008

Det er dejligt at kunne hente sine egne friske grønsager i haven – det giver gratis mad på bordet, og så har jeg fået masser af frisk luft og motion.

Her er du: Forsiden > Året rundt i haven

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider