Om Havenyt.dk

Annoncering

Havenyt. dk er et mødested for haveejere, hvor de kan hente viden og inspiration om havedyrkning samt information om, hvor de kan købe produkter til haven.

Når du annoncerer på Havenyt.dk, er du samtidig med til at gøre vores site mere indholdsrigt. Dels ved at din virksomhed kan findes i Forhandlerguiden. Dels ved at vi får økonomisk mulighed for at udbygge Havenyt.dk yderligere med flere aktuelle artikler m.m. til gavn for brugerne.

Målgruppen »haveejere« finder du på Havenyt.dk

Hvis du sælger haverelaterede produkter og ydelser, kan du nå din målgruppe helt perfekt, når du annoncerer på Havenyt.dk.

I forhold til de trykte medier, som henvender sig til haveejere, så er der procentvis flere yngre haveejere på Havenyt.dk – ca. 38% er under 40 år og heraf er 29% i aldersgruppen 30–39 år, mens aldersgruppen 60–69 år kun udgør 8%. Ud fra de spørgsmål, som vi får ind, kan vi også se, at der er mange nybagte haveejere. Brugerne fordeler sig med 70% kvinder og 30% mænd.

Haveejere med mange slags haver

Næsten alle besøgende på Havenyt.dk har en have. 46% bor i enfamiliehus med have, 18% har have i forbindelse med hus på landet eller landbrugsejendom, 9% har kolonihave, 8% har rækkehushave, 4% har sommehus. Kun 1% oplyser, at de ingen have har. 6% har fælleshaver og lejlighed med have eller altan.

Ud fra vores kontakt med brugerne ved vi, at de er meget engagerede i havedyrkning, og at det gælder både pryd- og nyttehave. Du kan få et indtryk heraf ved at læse brugernes spørgsmål under kategorierne Spørg Eksperten og Forum.

Få oplyst aktuelt antal besøgende

Havenyt.dk har et stigende antal besøgende, men med sæsonudsving. Som annoncør kan du få oplyst de nyeste tal for unikke besøgende og viste sider med bannerannoncer ved at ringe til vores annoncekonsulent – se nedenfor. Du kan også følge med i vores besøgsstatistik.

Fire slags annoncering

Der er fire slags annoncer, så du har god mulighed for at vælge den annonceringsform, som passer bedst til din virksomheds markedsføringsstrategi. Du kan blive optaget i forhandlerguiden med mulighed for at annoncere I produktguiden, købe en bannerannonceplads, eller annoncere i vores nyhedsmails.

På Havenyt.dk kan der kun indrykkes annoncer for haverelaterede produkter, som er miljøvenlige.

Mere info om forhandlerguiden.

Mere info om bannerannoncer.

Mere info om produktguiden

Mere info om annoncering i nyhedsbreve.

Se prislisten

Havenyt.dk har en miljøvenlig profil

På Havenyt.dk har vi en miljøvenlig profil, og vi ønsker derfor ikke at der på Havenyt.dk reklameres aktivt med produkter med nanopartikler og sprøjtemidler. Som annoncør må man gerne have disse produkter som en del af sit sortiment på egen hjemmeside – det blander vi os selvfølgelig ikke i.

Se annonceringsbetingelser.

Bestil annoncering på Havenyt.dk

Du er velkommen til at kontakte vores annoncekonsulent Martin Enggaard for en uforpligtende snak om, hvordan dine produkter bliver mest synlige til prisen.

Du kan også sende en mail til martin.enggaard@manatee.dk og bede om at blive kontaktet. Hvis du ikke tidligere har været i kontakt med os, så benyt venligst vores kontaktformular.

Her er du: Forsiden > Om Havenyt.dk > Annoncering

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider