Om Havenyt.dk

Om Havenyt.dk

Om Havenyt.dk

Havenyt.dk ejes og drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Vores mål for Havenyt.dk er, at vi gerne vil inspirere flere haveejere til at dyrke mere have på en mere miljøvenlig måde.

Vi vil gerne tilbyde et online mødested for haveejere. Et sted hvor man både finde oplysninger om produkter til haven og ikke mindst få viden og inspiration til at dyrke haven på en giftfri og naturvenlig måde.

Det må siges at være lykkedes. Siden starten i 2002 har Havenyt.dk udviklet sig til Danmarks største havehjemmeside, og den er nu på mere end 27.000 sider og har mere end 4,5 millioner besøgende hvert år.

Havenyt.dk succes skyldes, at en lang række forfattere og eksperter lægger et stort frivilligt arbejde i form af artikler, billeder og ekspertbesvarelser. Indtægter fra annoncering dækker kun driftsudgifter og udgiften til en halvtidsansat redaktør, resten udføres som frivilligt arbejde.

Gavebidrag er derfor altid meget velkomne, hvis man synes at man vil belønne vores indsats og sikre, at Havenyt.dk også findes i fremtiden.

Støt Havenyt.dk med et gavebidrag >

Landsforeningen Praktisk Økologi

Landsforeningen Praktisk Økologi blev stiftet i 1988, og det er en forening for alle, der interesserer sig for økologisk dyrkning og gerne vil leve en bæredygtig hverdag.

Foreningen arbejder for at øge kendskabet til økologisk levevis, herunder praktisk anvendelse af miljøvenlige og økologiske metoder i havebrug, landbrug, dyrehold og byggeri.

Dette gøres gennem almindelig oplysningsvirksomhed, gennem tidsskriftet Praktisk Økologi og Havenyt.dk. Desuden har foreningen et lukket havenetværk for medlemmer på Havelyst.dk.

Du kan kontakte foreningen på info@oekologi.dk eller telefon 2145 5135.

Tidsskriftet Praktisk Økologi

Som medlem af Landsforeningen Praktisk Økologi modtager man 6 gange om året tidsskriftet Praktisk Økologi, der nu udgives på 30. årgang.

Artiklerne fortæller, hvordan man i praksis dyrker sin have økologisk og giver gode råd til, hvordan man indretter en bæredygtig hverdag.

Artiklerne går i dybden med emnerne og er på forkant med udviklingen indenfor havebrug – både hvad angår inspiration og dyrkningsmetoder. I tidsskriftet er der også artikler om havebrug i udlandet samt interessante forskningsresultater.

Tidsskriftet kan kun købes i abonnement, og du er velkommen til at få tilsendt et gratis prøvenummer, hvis du ikke tidligere har modtaget dette tilbud. Du kan finde yderligere information om medlemskab og abonnement på Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmeside.

Havelyst.dk

Havelyst.dk er et lukket netværk, hvor medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi kan oprette deres egen have, skrive havedagbog, lave plantelister og ikke mindst deltage i et meget fagligt og hyggeligt debatforum.

Det har stor betydning, at netværket kun er for medlemmer, da det giver lyst til at fortælle mere lige ud af posen om sin have – både det som går godt og mindre godt. Den store hjælpsomhed fra de andre haveejere giver hele tiden nye input til at forbedre dyrkningsmetoder eller lyst til at dyrke nye ting. Her finder man også hjælp til at løse problemerne – eller forstående trøst, hvis alt går helt galt.

Som medlem af Landsforeningen Praktisk Økologi har du fuld adgang til at bruge Havelyst.dk. Som ikke medlem kan du oprette en prøvehave og se mulighederne, men du kan først se de over 200 andre haver og deltage i debatten, hvis du melder dig ind.

Bliv medlem af Praktisk Økologi og få adgang til Havelyst.dk >

Her er du: Forsiden > Om Havenyt.dk

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider