Forhandlerguide

Gartneri Toftegaard

3500 m² atmosfærefyldte gamle trædrivhuse har siden 1996 været rammen om Gartneri Toftegaards økologiske produktion af planter til den spiselige have. Hovedparten af vores salg sker direkte fra vores drivhuse, hvor en stor gårdbutik inde i drivhuset er hjertet i vores produktion. Vi har også en fantastisk smuk drivhuscafé. Vi sælger desuden planter via vores netbutik i foråret så man kan få planter leveret hjem til sin hoveddør.

Vi åbner i foråret, hvor det store plantesalg går i gang. Vi beskæftiger os med økoplanter til den spiselige have og har et stort udvalg inden for tomater, chilier, krydderurter samt udplantningsplanter. Senere på året har vi smagninger af høsten hvor man kan opleve hvor godt og forskelligt f.eks. tomater kan smage.

Gartneriet sår næsten alle kulturene selv. Med et minimum af varme drives planterne frem, hvilket giver kompakte og robuste planter, som er klar til temperaturforholdene i et hobbydrivhus. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og derfor er afprøvning af alle de sorter vi sælger en stor del af vores grundidé. Vi har desuden et tæt samarbejde med de danske gourmet restauranter, et samarbejde som er meget givende for udviklingen af vores sortiment.

Kig ind på vores hjemmeside:
www.gartneri-toftegaard.dk

Adresse:

Højskolevej 5, 4600 Køge

Telefon:

56 21 71 63 / 28 10 02 02

Internet:

www.gartneri-toftegaard.dk
post@gartneri-toftegaard.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Gartneri Toftegaard

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider