Forhandlerguide

Hjemmeriet

Hjemmeriet producerer og markedsfører redskaber og ingredienser til anvendelse ved hjemmefremstilling af traditionelle mejeri-produkter som ost, yoghurt og smør samt til konservering af grøntsager ved mælkesyregæring.

Hjemmeosterier, yoghurtapparater, gærkrukker samt et stort udvalg af nyttige hjælpemidler – alt sammen med opskrifter og grundige beskrivelser og forklaringer.

Hjemmeriet er en lille virksomhed beliggende midt på Sjælland. Vi har gennem en lang årrække fremstillet ost, yoghurt og smør på hobbyplan. Gennem egne såvel som venners og bekendtes erfaringer med produkterne, har vi indset at hjemmefremstillingen kan øge kvaliteten i forhold til industrialiseret fremstillede varer.

Vi ønsker med virksomheden at udbrede kendskabet til mulighederne for hjemmefremstilling idet det både er sjovt, interessant og er med at øge livskvaliteten.

Du kan studere mulighederne for hjemmefremstilling gennem en mængde informationsmateriale på vores hjemmeside Hjemmeriet.com. Der finder du opskrifter på blandt andet Feta, Havarti, Brie, Camembert, Gorgonzola, Danbo, Tykmælk, Creme fraiche, Yoghurt, A38, Kefir samt mælkesyregæring af grøntsager. Via hjemmesiden kan du ligeledes bestille alle varer. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os for at høre nærmere, ligesom at du er velkommen til at komme forbi hvor vi bor, få en smagsprøve og se redskaberne.

Adresse:

Nyvangsvej 93, 4100 Ringsted

Telefon:

23 24 48 00

Internet:

www.hjemmeriet.com
Hjemmeriet@Hjemmeriet.com

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Hjemmeriet

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider