Forhandlerguide

Landsforeningen Praktisk Økologi

På foreningens website kan du finde information om foreningens aktiviteter, vedtægter og nyheder om økologi. Her kan du bestille et gratis prøveeksemplar af vores medlemsblad, tidsskriftet Praktisk Økologi, eller melde dig ind i foreningen.

Som medlem af Landsforeningen Praktisk Økologi får du tidsskriftet Praktisk Økologi 6 gange om året. Her kan du læse artikler med praktiske anvisninger på, hvordan du kan dyrke din have økologisk, og hvordan du får en økologisk holdning omsat til en bæredygtig hverdag.

Det er et fagligt, men spændende tidsskrift med artikler om økologisk havedyrkning – både køkken- og prydhave. Der er artikler om husdyrhold, økologiske byggematerialer, natur, kompostering, genbrug, madopskrifter, forskningsnyt, kalender over økologiske arrangementer og kurser m.m. Og som noget meget vigtigt: artiklerne er forsynet med telefonnumre og henvisninger, så du selv kan komme videre.

Som medlem har du også fuld adgang til vores havenetværk Havelyst.dk, hvor man kan se andre medlemmers haver, oprette sin egen have med havedagbog og plantedatabase og diskutere have med andre medlemmer.

I Landsforeningen Praktisk Økologi arbejder vi for at fremme økologisk dyrkning og levevis – ved at påvirke beslutningstagere og oplyse om økologi i praksis.

Haveforklædet kan du bestille online

Adresse:

Annonceafdelingen, Joan Markmann

Telefon:

29 65 10 35

Internet:

www.praktiskoekologi.dk
joanmarkmann@praktiskoekologi.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Landsforeningen Praktisk Økologi

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider