Forhandlerguide

Arresø Pil

Arresø Pil producerer og sælger usprøjtet pil fra egne arealer som er økologisk dyrket og statskontrolleret til mange forskellige formål.

Vi dyrker pil til bl.a. vandret flettet hegn, lodret pilehegn som flettes på jernrammer. Til vandret og lodret pilehegn anvendes udelukkende 3- års pilestokke.

Pil til levende hegn, pilehytter, labyrinter, tunneler, kurveflet, stiklinger, dekorationer, udstillinger, områdebeplantning mm.

Pilen er et fantastisk naturmateriale, som har utrolig mange anvendelses muligheder, samt det er en meget naturvenlig løsning.

Det er kun fantasien der sætter grænser!

Vi deltager naturligvis også gerne med råd, vejledning, og er med til udviklingen af designs til mange nye og spændende projekter, for både private, institutioner, skoler, anlægsgartnere mm.

Vi udfører specialopgaver med opsætning af pilehegn som fremstilles efter ønske og mål.

Arresø Pil er beliggende i den skønne nordsjællandske natur på Arrenæs ved Frederiksværk, omkranset af Arresøen.Vi har løbende udvidet vores sortiment, og på vores pilemarker har vi idag tilplantet over 25 tdl. med pil fordelt på 23 forskellige pilesorter.

Vores ide og målsætning har fra starten været, at vi vil producere kvalitetspil til hegn og flet, udelukkende efter økologiske principper. Derfor anvender vi kun naturens egen hjælpere så som fugle og insekter til at holde pilen fri for skadelige insekter.

Vores mange sorter af båndpil er særdeles velegnet til pilehegn, hytter, læ og afskærmning ved terrassen, belgisk hegn, hyggekroge, højbede mm.

Det er netop nu her i marts og april måned, at de mange spændende projekter med levende pil etableres.

Besøg vores hjemmeside www.arresoe-pil.dk og bliv inspireret af de mange billeder af pilesorter og projekter.

E-mail: info@arresoe-pil.dk
Tlf.: 21 69 84 88

Adresse:

Nordhusvej 35, 3300 Frederiksværk

Telefon:

21 69 84 88

Internet:

www.arresoe-pil.dk
info@arresoe-pil.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Arresø Pil

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider