Forhandlerguide

Hobbydrivhuse.dk

Hobbydrivhuse startede produktion og salg af drivhuse i 2002.

Vi erfarede at kvalitetsdrivhuse og pavilloner var relativt dyre, og så en mulighed i selv, at konstruere og producere vore modeller for at sælge dem direkte til slutkunden, modsat andre producenter der i dag sælger deres drivhuse igennem byggemarkeder og lign. Vi kunne se muligheden i, at tilbyde vore kunder et drivhus eller en pavillon i høj kvalitet, og samtidig være konkurrencedygtige på markedet.

Dette har vist sig at være en succes. Vi har oplevet en mangedobling af vort salg siden vores opstart.

Vi har opnået store markedsandele i Sverige og Norge, hvor der stilles endnu større krav til produkterne pga. det hårde klima og de store snemængder.

Du kan handle direkte på vores Webshop. Normalt vil vi kunne levere dit nye drivhus eller pavillon indenfor 2–7 hverdage.

Er du i tvivl om dine behov, eller ikke helt fortrolig med at handle i webshoppen, er du velkommen til at sende en mail til salg@hobbydrivhuse.dk eller ringe til os på +45 22 48 71 12, hvor du vil blive betjent af professionelle medarbejdere.

Hos os får du altid den bedste kvalitet og pris, og du får personlig betjening. Vi ønsker, at netop du skal være vores mest fornøjede kunde.

Adresse:

Kirkedal 2, 7700 Thisted

Telefon:

22 48 71 12

Internet:

www.hobbydrivhuse.dk
salg@hobbydrivhuse.dk

Her er du: Forsiden > Forhandlerguide > Hobbydrivhuse.dk

Søg:

St√łt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider