Skrevet af: Peter Sindrup, 8. august 2012 kl. 18.01
Hvornår er en citronagurk moden og klar til at blive plukket?
Jeg har søgt på nettet, men jeg syntes det er svært at blive klog på denne spændende agurk. :-)
P.f.t.
Peter
Skrevet af: Preben Bollerup, 8. august 2012 kl. 18.27
Jeg tager mine, når de har sådan cirka en citronstørrelse eller når de aftager i væksten. Jeg overså en som blev meget mere gul uden på og jeg oplevede også at en stor en var lidt hul indeni, men den smagte som de andre. Jeg har taget mange efterhånden og de smager fantastisk, dog ser planterne ikke så gode ud mere. Umiddelbart vil jeg mene, den store på dit foto er ved at være klar, men du har da meldug eller et eller andet på dine blade kan jeg se.
MVH. Preben
Skrevet af: Peter Sindrup, 8. august 2012 kl. 18.48
Er det meldug jeg har på mine agurker?
Hvis ja, hvad skal jeg så gøre ved det?
P.f.t.
Peter
Skrevet af: Peter Sindrup, 8. august 2012 kl. 18.52
Jeg kan se at meldug kan skyldes for meget kvælstof.
Det passer meget godt med at jeg tidligere blev anbefalet at give mine agurker tredobbelt salmiakspiritus, da jeg skrev om at jeg syntes at bladene var for lyse/gule. ;-)
Hvad gør jeg nu? Giver dem kalk, eller skal jeg bare ignorerer problemet?
Peter
Skrevet af: Tom Andersen, 8. august 2012 kl. 19.39
Prøv at komme mælk i en forstøverflaske og sprøjt med det på bladene/ angrebne plantedele.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.