Skrevet af: Betina Hjorth, 24. januar 2014 kl. 13.40
Hej
Jeg har aldrig dyrket romanesco kål, og ved ikke hvornår de er modne.
I efteråret havde jeg nogle kål planter, i Potter (troede det var spidskål) der ikke havde fået plads i kålbedet om sommeren. Kålene blev også spist af laverne.
De havde overlevet til oktober, så derfor fik de plads i datterens basilikum bed i drivhuset.
Nu se de sådan ud. Hovederne er ca. 10 cm i diameter og helt perfekte "konkylie fra det yder rum".
De har ikke været overdækkede og bladene hænger lidt. Det er første nat, i år, der har været minus grader i drivhuset - -0,5.
Men hvornår kan de spises ?
Skrevet af: Lone Brems, 24. januar 2014 kl. 19.47
Hej Betina Hjort
Nu - og nyd dem! De bliver ikke flottere og mere høstklare end de er!
Venlig hilsen fra
Lone
Skrevet af: Søren S Duun, 24. januar 2014 kl. 23.23
Der var en som fortalte mig at denne kål var en krydsning i mellem broccoli og blomkål . Han har nok ment at den smagte som en mellemting af disse to. Personlig syntes jeg at den smager mest af blomkål. Velbekomme.
Skrevet af: Betina Hjorth, 25. januar 2014 kl. 10.02
Hej
Tak til Lone og Søren
Kålene blev dækket i nat, for at blive høstet i dag.
Glæder mig til at smage.
V. H. Betina
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.