Skrevet af: Tony G., 23. juli 2010 kl. 9.25
Jeg er nu begyndt at spise af mine chilifrugter, og indtil videre har jeg spist Hungarian Hot Wax, som jeg tager fra planten imens den er grøn (gullig).
Spørgsmålet er : bliver alle chilier røde ?
Og er det alle chillier som kan spises som grønne ?
Og hvad med mine Numex Twiligt - de er jo lilla ? *GG*
Mvh
Tony
Skrevet af: Anja Egeriis, 23. juli 2010 kl. 10.50
Hej Tony -
de fleste ender med at blive røde, men der er en del variationer også.
Og mange af dem skifter farve flere gange undervejs - f.eks. er Jalapeno meget mørke, inden de bliver røde.
Prøv at google på sorterne i Googles billedfunktion...
mvh
Anja
Skrevet af: Ditlev Sørensen, 24. juli 2010 kl. 23.05
Hungarian får en rigtig fin rød kulør når den modner. Jeg mener også den udvikler sin aroma i en mere interessant retning ved modenhed. Hvis man skulle vælge mellem en grøn med kerner og en rød uden så ville jeg foretrække det sidste (man kan jo også vælge en rød med kerner (frøstol) )
mvh
Johan
p.s. Har også oplevet Jalapeños få solskader blandt andre chilier der ikke tog skade. Nogle får også en korkagtig mamorering.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.