Forum

Haner forbudt i Roskilde

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Finn Jensen, 2. marts 2009 kl. 20.34

Trods store protester og uden overhovedet at høre på de mange relevante indvendinger, så besluttede byrådet i Roskilde i sidste uge at indføre et totalt forbud mod haner i byzone i Roskilde kommune. Udelukkende på grund af af 1 eneste klage, hvor klageren ovenikøbet gentagne gange er kommet med forkerte oplysninger om naboens hønsehold. Ooplysninger som teknisk forvaltning i deres dokumentation bekræfter, er forkerte.

Forbuddet medfører OGSÅ at i små landsbysamfund og alle steder i byzone, hvor der ingen problemer med haner har været, må der ikke længere være haner. Se eksempelvis denne artikel fra Dagbladet Roskilde, hvor en 15-årig dreng skal aflive sin hane, en hane han selv har klækket og haft siden den var daggammel.

dagbladetonline.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090302/FORSIDE_ROSKILDE/530728123

Dansk Fjerkræ Forum gør alt hvad de kan for at få omstødt forbuddet mod haner i Roskilde.

De nye regler for hanehold i Roskilde giver mulighed for at søge om dispensation til fortsat at holde haner i byzone i Roskilde.

For at gøre det let for så mange som muligt, så har Dansk Fjerkræ Forum lavet en side, hvor det meste er forudfyldt. Så kan det bare være at udfylde med eget navn osv. og trykke send...

Siden er her
fjerkrae.dk/roskilde

Hvis du bor i Roskilde kommune og har hane, så klik ind, og udfyld med navn og adresse og tryk send. Skriv gerne din
egen tekst, men det er ikke nødvendigt. Siden er åben for alle, men det er selvfølgelig kun relevant for bosiddende i Roskilde kommune at indsende.

Nyt svar til emnet »Haner forbudt i Roskilde«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Dyr i haven > Haner forbudt i Roskilde

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider