Forum

Spiselig græs…?

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Mehmet Ali Kizilkaya, 29. marts 2012 kl. 13.09

Halløjsa.
Nede, hvor mine bedsteforældre bor i Tyrkiet, dyrker man denne græsart. Den smager herligt, og kan smides i arabiske fladbrød, tilsat salt og ost. I Danmark findes den i store mængder, på enge, skovbryn og vejkanter. Om et par uger skal hele familien ud i den dejlige sol og fylde poser op med »yemlik«, som det hedder på tyrkisk. Har gået og spurgt gartnere, naboer og landmænd. Ingen ved hvad den hedder, og ingen vidste heller ej at den er spiselig. Nu spørger jeg jer, og håber at der er jackpot. Den høstes og spises, før den gule blomst springer ud.

1 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Mehmet Ali Kizilkaya, 29. marts 2012 kl. 13.10

Sådan så det ud, efter høsten

2 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lilium J., 29. marts 2012 kl. 16.55

3 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Mogens Madsen -Den Gamle Gartner, 30. marts 2012 kl. 8.36

- på dansk kaldes den skorzonerod -
MM

4 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lilium J., 30. marts 2012 kl. 10.47

Sorry-det kan også være :
Tragopogon aureus
www.enotes.com/topic/Salsify

Nyt svar til emnet »Spiselig græs…?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Spiselig græs…?

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider