Forum

Spaghettisquash

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Ellen Ahrensback Roesgaard, 21. august 2004 kl. 21.10

Hej
Vi har prøvet spaghettisquash for første gang i år, og planterne giver rigtig godt. Men... er der nogen der kan fortælle mig hvornår de er modne? De er svagt lysegule nu, skal de være mørkere? Kan de lagres? Og er der evt. nogen der har nogle gode opskrifter?

Med venlig hilsen Ellen A. Roesgaard

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Iben, 23. august 2004 kl. 8.14

De skal være pænt store og ja -lysegule/gule-

Vi bager dem i ovnen ca 175 grader til de er bløde og brune udenpå- flækker dem og skraber(hvis der er kerner af først)og tager så frugtkødet ud med en gaffel så det flager i en opvarmet skål.

Smeltet smør og salt og peber er godt- hvis det skal bruges som tilbehør a.la. kartoffelmos.

En dressing af citronsaft, olivenolie og krydderurter hældt over mens "mosen" er varm er også godt.

Eller spis med kødsauce- a la spagetti- det er en sjov oplevelse.

De er lidt søde og nøddeagtige i smag og fine især hvis man har børn der ikke spiser kartofler.

Nyt svar til emnet »Spaghettisquash«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Spaghettisquash

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider