Skrevet af: Benedicte Rasmussen, 19. august 2016 kl. 8.56
Hej
Er der nogen der ved, hvordan man kan se/mærke? Om paradisæblerne er klare til at blive lavet til gele?
Hvor Benedikte
Skrevet af: Villy Mougaard, Blomstergården, 19. august 2016 kl. 22.05
Der findes ikke nogen regel for hvornår de enkelte sorter er klar til produktion af gelé.
Nogle sorter skal bruges inden de bliver fuldmodne, medens andre stadig har pektin nok til at geléen kan stivne, selv om de er fuldmodne.
Vi har afprøvet mange forskellige sorter til gelé i projekt "Smagen af Nellemanns Have". Resultatet kan læses i bogen 'Paradisæbler - smagen af Nellemanns Have'. Bogen kan købes på www.blomstergaardenvedviborg.dk/bogsalg.htm
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.