Forum

Kvædebrød

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Ingeborg Hansen, 7. november 2016 kl. 12.16

Vi har i mange år fået kvæder fra min søsters have. Jeg har syltet kvæder. (De hører med til en gang sønderjysk grønlangkål). Desuden har jeg stor succes med kvædegele. Her er det synd at kassere pulpen! Jeg koger pulpen op med lidt sukker og det giver en skøn kompot. Kvædebrød har jeg også kastet mig ud i at fremstille. Det bliver bare spist alt for hurtigt.
strikinge.blogspot.dk/2009/10/kvdebrd.html
Ingeborg
Ps. Vi ventede altid med at plukke kvædene indtil vi havde haft den første nattefrost. Nogle år var kvædere brunmarmorede indeni. Det forsvandt, når de blev kogt.

Nyt svar til emnet »Kvædebrød«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Kvædebrød

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider