Forum

Børn i haven – Ideer søges

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Tina Tarbensen, 11. april 2005 kl. 11.49

Hej vi har en lille have og 4 børn – Vi vil helst ikke have sådan et plastic lege skrummel men har udset os en pilehytte men hvilke andre ideer er der? Vi tænker lidt jungle stemning med en kæmpe elfantgræs og nogle bærbuske men hvilke lege muligheder kunne man ellers give dem der var naturlige at se på men sjove for ungerne? Alle ideer modtages med stor glæde. Mvh familien Tarbensen

1 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Karen, 11. april 2005 kl. 12.55

Lav evt. en meget lav pergola. måske af rivenet og beplant med klatreplanter, så I får en tunneleffekt, eller brug evt. træer – hvis I har – til en hytte i træet, eller hæng diverse tove med håndtag til akrobatik, eller måske en stor træstamme, til at kravle på... og huske blomsterne. til sanse have, krydderurter og andre der dufter. og lad dem være med til at plante og høste... en pilehytte kan fint dækkes af blomsterkarse om sommeren og blomsterne kan også indgå i salaten.

held med det

2 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tina Tarbensen, 12. april 2005 kl. 10.05

Det med en tunnel er en smadder god ide som vi vil forsøge at udføre og og en klatrevæg og så en gyngetallerken formet som en blomst – SÅ kan der nok heller ikke klemmes mere ind i den lille have :-D

3 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Gitte Tjørnehøj, 12. april 2005 kl. 13.57

Jeg så en byggesæt af lidt tykke brædder skåret med inhak, så man kunne bygge huse af dem på et norsk museum – sådan bjælkehytteagtigt. Det var skægt...både for knægten på 11 og os.

Og så en lille dam med fast kant til den ene side, evt. et vandløb, så man kan søsætte sine både. (ikke alt for dyb) – den er også sjov om vinteren, når man skal smadre is... – og skulle der indfinde sig skøjteløbere og frøer er lykke gjort.

og en lille bålplads (vi købte en kineser støbejernsgrill – den tjener fint som bålplads med nogle få små stubbe omkring.)

– og så en masse pinde at lege med – en autoriseret pindebunke og en ditto til smukke sten er et must :)

evt. et par rafter man kunne binde sammen til et treben, der til en bunke slnager og tagrender, halve rør osv, der ville kunne samles som vand baner, så man kunne få vandet til at løbe – og lege vand ingeniør...

Nyt svar til emnet »Børn i haven – Ideer søges«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Børn i haven – Ideer søges

Søg:

StΓΈt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider