Skrevet af: Tine Horsum, 11. juni 2018 kl. 6.58
Jeg har lige sat andet hold over, i sidste øjeblik. Da de er ved at blive til bær.
Snaps: Jeg har forsøgt med 10 skærme og ½ stor økocitron (i skiver) og ½ l vodka. Den er nu filtreret og skal trække. Andet hold snaps er sat over på ½ l vodka og "kvas" (rester fra hyldeblomstdrikken- altså en håndfuld af, det, der er i overskud efter filtrering.
Så må vi se!
Mvh
Tine
Skrevet af: Ayoe B. P., 11. juni 2018 kl. 19.36
@Tine - kender ikke meget til den slags, da jeg stort set aldrig drikker spiritus. Men normalt "trækker" tingene FØR man filtrerer og ikke omvendt. Så tror du mener lagrer/modner. ;)
Skrevet af: Tine Horsum, 11. juni 2018 kl. 22.04
Nej, den lagrer. Den er nu prøvesmagt, og det er øv, lidt fedtet/sprittet, men med en eftersmag af hyldeblomst. Så jeg er spændt på om, den på kvaset bliver bedre.
De opskrifter jeg har oplyser kort trækketid og ca. 20 dages lagring. Men en snapsekyndig siger, at den kan lagres i 2 år.
Til gengæld er hyldeblomstdrikken gofin. Uhm!
Mvh
Tine
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.