Skrevet af: Doris Møller, 12. juli 2018 kl. 17.17
I den ugentlige artikel på forsiden skriver Heidi Kirk Nissen om de lækre spidskål og nævner, at de både kan koges og bruges i salat.
Fint nok, men det allerlækreste er nu efter min mening at bruge spidskål i en wok-ret.
Min selvopfunde opskrift på en wok-ret med spidskål:
Til to personer:
1 sommer-spidskål
1 rød peber
2 fed hvidløg
Olivenolie
Snit hvidløgsfeddene fint og skær spidskål og rød peber i strimler. Svits hvidløg i olien i en wok, uden at løgene tager farve. Kom derefter resten af grønsagerne i og steg dem møre. Det tager kun få minutter.
Som tilbehør bruger jeg brune ris og en eller anden slags kød, f.eks. stegte skiver af kalkunbryst. Ofte har jeg dog en lille rest kogt eller stegt kylling i fryseren, som jeg tør op og putter direkte ned i wokretten inden servering. Uhm!
Med venlig hilsen
Doris Møller
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.