Forum

Tørrede frugter i ovnen

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Ingeborg Hansen, 12. september 2018 kl. 12.57

Jeg ved ikke lige, hvad jeg skal synes om artiklen i denne uges HAVENYT. Jo, det smager ganske fortrinligt og i landene sydpå er en yndet ret: Macaronni med bagefrugter. Man kan sågar købe en pose med blandede tørrede frugter, som indeholder æbler, pærer, abrikoser og svesker til denne ret. Det fik ofte i min barndom i Sydslesvig.
Nu til det egentlige: Det er da et enormt ressourcespild at tørre saftige frugter i ovnen i 7-8 og flere timer. Det kunne man gøre i gamle dage for at udnytte brændekomfuret i køkkenet. Men bruge masser af strøm på det i dag?
Ingeborg

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Mogens Madsen -Den Gamle Gartner, 13. september 2018 kl. 8.53

på det punkt er vi meget enige ingeborg - vi gør det med et fint resuultat på brændeovnen

Nyt svar til emnet »Tørrede frugter i ovnen«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Tørrede frugter i ovnen

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider