Skrevet af: Ingeborg Hansen, 12. september 2018 kl. 12.57
Jeg ved ikke lige, hvad jeg skal synes om artiklen i denne uges HAVENYT. Jo, det smager ganske fortrinligt og i landene sydpå er en yndet ret: Macaronni med bagefrugter. Man kan sågar købe en pose med blandede tørrede frugter, som indeholder æbler, pærer, abrikoser og svesker til denne ret. Det fik ofte i min barndom i Sydslesvig.
Nu til det egentlige: Det er da et enormt ressourcespild at tørre saftige frugter i ovnen i 7-8 og flere timer. Det kunne man gøre i gamle dage for at udnytte brændekomfuret i køkkenet. Men bruge masser af strøm på det i dag?
Ingeborg
Skrevet af: Mogens Madsen -Den Gamle Gartner, 13. september 2018 kl. 8.53
på det punkt er vi meget enige ingeborg - vi gør det med et fint resuultat på brændeovnen
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.