Forum

Naturen er forvirret i øjeblikket

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Søren Duun, 15. november 2022 kl. 20.39

Når man går en tur i boligområdet, hvor jeg bor kan man se og høre at naturen er forvirret i øjeblikket, hvor det er så varm. Fuglene synger og bygger nye reder og rundt omkring springer buske ud, især roser sætter nye blomster og ukrudtet gror som bare pokker. Græsset skal stadig slåes. Før i tiden var det normal at holde inde med det i oktober , november måned. Men noget tyder på at vi nok kommer til at slå græsset i december, hvis ikke der kommer sne/regn, der hindre det.

Mine hvidløg i køkkenhaven gror også og er ca 10 cm høje, hvilket plejer først at ske i februar måned . Så der er stadig en del varme tilbage i jorden . I den næste tid bliver det hellere ikke kold om dagen, men køligere om natten....

www.bt.dk/samfund/forvirrede-planter-skyder-op-i-november-de-tror-det-er-foraar

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Søren Duun, 15. november 2022 kl. 20.52

Mange biavlere har oplevet at deres bier stadig indsamler nektar i de forskellige blomster der er at finde, bl.a så blomstrer efeu og mange sommerblomster lige nu igen...

Her i haven har vi høstet en del flere figner end vi plejer og fignerne ligner nogle, der har tænkt sig at springe ud igen .

Nyt svar til emnet »Naturen er forvirret i øjeblikket«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Naturen er forvirret i øjeblikket

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider