Skrevet af: Susanne, 8. september 2006 kl. 10.42
En stor gren med masser af valnødder på knækkede af træet. Jeg har taget alle valnødderne af (de er stadig i grønne "skaller")- hvordan skal jeg tørre dem/opbevare dem? og hvordan ved jeg hvornår de er spiseklar?
venlige hilsner Susanne
Skrevet af: Alice E., 28. oktober 2006 kl. 12.37
Grønne valnødder hakker man over og lægger i snaps eller anden neutral alcohol ca. 3 uger, og får så en vidunderlig bitter.
Det var en skam, jeg ikke så dit indlæg før, men så kan du jo prøve med nedfaldsvalnødderne næste år, helst i august.
Skrevet af: Aksel Olsen, 14. september 2008 kl. 11.32
13. september 2008 kraftig blæst har fået træet til at smide en masse grønne valnødder, hvordan og hvornår får jeg nemmest den grønne skal af?
Skrevet af: Erik Laugesen, 14. september 2008 kl. 16.54
Sylt hele bundet da valnødder der er grønne kan syltes...kender ikke måden men familien på samsø ved det...der er sikkert også en opskrift på nettet et sted
mvh
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.