Forum

Brug af planter som støjværn

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Anonym bruger, 28. maj 2002 kl. 11.17

Kommentar til spørgsmål om "Hvilke planter kan bruges i hæk som støjværn". Når man beregner en støjbelastning fra en støjkilde til modtageren, skal der bl.a. tages hensyn til støjskærme. Støjskærme er ganske rigtigt mere effektive jo tungere de er – dog afhængig af placeringen. En skærm af træer og buske har ingen støjdæmpende effekt, men forhindrer, at man kan se støjkilden. Et plankeværk dæmper derimod for støjen.

Venlig hilsen Malene Kamstrup

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Anonym bruger, 28. maj 2002 kl. 11.18

Tak til Malene Kamstrup for præciseringen angående støjskærme. Gid alle offentlige forvaltninger ville tage det til sig og holde op med at tilbyde støjplagede medborgere ubrugelige, kosmetiske planterækker!

Venlig hilsen Sten Porse

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Winnie Maj Nydahl, 24. september 2003 kl. 15.44

Vi bor tæt ved en vej, hvor er bliver mere og mere trafik. Om sommeren kan det være vanskeligt at føre en almindelig samtale udenfor, og vi vil gerne finde en støjdæmpende løsning, der smatidig er til at holde ud at se på i haven. Har i nogle eksempler på sådanne eller et link til muligheder.

Venlig hilsen

Winnie Maj Nydahl

Nyt svar til emnet »Brug af planter som støjværn«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Brug af planter som støjværn

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider