Forum

Leder til skolehave søges

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Stine M¸Ller, 25. marts 2002 kl. 10.15

Skolehaveforeningen i København søger ny leder til Skolehaven i Valby.

Er du interesseret i have, men uden de store udfoldelsesmuligheder fordi du bor i København? Brænder du for at formidle viden om have og økologi videre til børn (og deres forældre)? Er du ligeglad med penge, og elsker betaling i naturalier?

Ja, så er det lige dig vi søger.

Skolehaverne i København giver børn mulighed for, at de i deres fritid, kan få en lille køkkenhave, som de passer hele sæsonen fra maj til september. Som skolehaveleder er du ansvarlig for at planlægge sæsonens forløb. Du skal vejlede børnene, så de ved, hvad de skal lave (og hvad du ellers synes der hører til), når de er i haven. Som regel holder haverne åbent to eftermiddage om ugen (ca. 1?-2 timer), men det er også meget op til dig. Udover jord til børnenes køkkenhave er der også meget andet i haven f.eks. frugttræer, bærbuske, blomster, rabarberbed osv. Skolehaverne er ikke erklærede økologiske, men det kan man jo heldigvis som leder bare beslutte, at de skal være.

Som nævnt er der få penge til aflønning, men til gengæld får du en masse jord og rode i med plads til selv at dyrke grøntsager, og en dejlig have midt i København.

Hvis du synes det lyder interessant så ring eller skriv til mig.

Det skal gå lidt hurtigt da sæsonen snart går i gang.

MVH
Stine M¸ller
Tlf. 38 60 66 12 eller 28 47 64 62
email: akm@fdir.dk

Nyt svar til emnet »Leder til skolehave søges«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Leder til skolehave søges

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider