Forum

Sygdom i proptrækkerpil

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Kirsten Tønnes, 3. juli 2002 kl. 20.02

Tina Normann og Sara Nielsen har det samme problem som jeg nu på 2. år ser i vores mindre end 10 år gamle proptrækkerpil, der er plantet i fed havejord i Risskov.

Bladene krøller sammen og visner. Det samme gør de små grene som de nye blade skyder ud fra. Det er i det hele taget et meget trist syn.

Men det er ikke kun i min have det er galt.

Vi bor i nærheden af kolonihaver og i mange andre villahaver gør det samme syn sig gældende,sågar i København har jeg iagttaget flere lignende angreb. Både sidste år og i år.

Det ligner en sygdomsangreb i lighed med den der hærgede elmetræerne for år tilbage. I vores have havde vi f.eks. en elmehæk indtil for 4 år siden og området har været fyldt med elme som alle er afgået ved døden og fjernede.

Kan der være en sammenhæng? Det ligner præcis det samme forløb. Friske skud springer ud om foråret, men i løbet af kort tid visner bladene ned og kun ganske få grønne viser sig.

På mig ligner det smitsom sygdom. Jeg er ihvert fald snart tilbøjelig til at hugge træet om, for kønt ser det ikke ud.

Nyt svar til emnet »Sygdom i proptrækkerpil«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Sygdom i proptrækkerpil

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider