Forum

Brug af søgræs

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Mogens Kruse, 18. juli 2002 kl. 14.10

Vi har sidste år med stor fornøjelse hentet opsskyllet søgræs i Limfjorden og brugt det til bunddække i kål-, asparges- og selleribedene.

Efterfølgende har de samme bede blandt andet været brugt til udplantning af løg og porrer, som har nydt den porøse, rene og finmuldede jord.

Og nu er vi så ved vores problem. Vi er nervøse mht. til frøs spireevne i den samme jord. Er der nogen, som kan give et bud?

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Sten Porse, 18. juli 2002 kl. 20.56

Søgræs eller Ålegræs har været kendt gennem århundreder som et fremragende jordforbedringsmiddel. Jeres valg af afgrøder har desuden været helt rigtigt, for I har foretrukket planter, der oprindeligt kommer fra strandbredderne.

Så vidt jeg kan se, behøver I ikke at være nervøse for frøenes chancer i jorden. Hvis I ellers ikke har lagt alt for tykke lag ud, og hvis det – som det bør – er sket om efteråret, så er saltet vasket ud af tangen og jorden.

Nyt svar til emnet »Brug af søgræs«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Brug af søgræs

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider