Skrevet af: Meghan Kjær-Andersen, 28. maj 2013 kl. 14.29
Fik at vide af en ven, at Morgenfruer kunne bruges i mad, men hvordan?
Hilsen Meghan.
Skrevet af: Elsebeth Brandenborg, 28. maj 2013 kl. 15.47
Så vidt jeg ved, er det kronbladene - altså de gule/orange blomster.
Prøv evt. søge på spiselige blomster - der er helt sikkert noget om det.
Elsebeth
Skrevet af: Søren S Duun, 28. maj 2013 kl. 16.43
Jeg mener også at det kun er kronbladene det er som regel dem man finder i theer og krydderier .
Skrevet af: Mette Petersen, 28. maj 2013 kl. 17.06
De bliver til flotte kryddereddiker, kryddersalt og kryddersukker...kronbladene, friske, puttes i æbleeddike...sukker og krinblade blandes og tørres, gerne i solen, ditto salt ( begge dele kan blendes hvis man ønsker det )
Friske kronblade er flotte i salat, på kager mm. og så kan man lave morgenfrueolie og salve, der har mange gode egenskaber.
Mange hilsner fra en morenfruefan :)
Skrevet af: Niels V., 28. maj 2013 kl. 21.32
Du kan også komme kronbladene i dejen når du bager.
Det giver brødet en flot farve.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Morgenfruer i mad.