Forum

Morgenfruer i mad.

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Meghan Kjær-Andersen, 28. maj 2013 kl. 14.29

Fik at vide af en ven, at Morgenfruer kunne bruges i mad, men hvordan?

Hilsen Meghan.

1 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Elsebeth Brandenborg, 28. maj 2013 kl. 15.47

Så vidt jeg ved, er det kronbladene - altså de gule/orange blomster.

Prøv evt. søge på spiselige blomster - der er helt sikkert noget om det.

Elsebeth

2 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Søren S Duun, 28. maj 2013 kl. 16.43

Jeg mener også at det kun er kronbladene det er som regel dem man finder i theer og krydderier .

3 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Mette Petersen, 28. maj 2013 kl. 17.06

De bliver til flotte kryddereddiker, kryddersalt og kryddersukker...kronbladene, friske, puttes i æbleeddike...sukker og krinblade blandes og tørres, gerne i solen, ditto salt ( begge dele kan blendes hvis man ønsker det )
Friske kronblade er flotte i salat, på kager mm. og så kan man lave morgenfrueolie og salve, der har mange gode egenskaber.
Mange hilsner fra en morenfruefan :)

4 af 4 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Niels V., 28. maj 2013 kl. 21.32

Du kan også komme kronbladene i dejen når du bager.
Det giver brødet en flot farve.

Nyt svar til emnet »Morgenfruer i mad.«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Morgenfruer i mad.

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider