Skrevet af: Annette Lundgaard, 21. september 2014 kl. 14.25
Jeg kom ved et uheld til at høste dette græskar. Det skulle vist blive gult ved modning. Modent eller ej, jeg ved ikke, om det kan spises. Kan nogen hjælpe mig? Der kommer nemlig flere senere, hvis jeg ellers passer på og ikke høster dem i utide. Altså : kan jeg tilberede dette? Hvad hedder græskarret? Kan de modne bruges til noget fornuftigt? Tak for hjælpen.
Skrevet af: Annette Lundgaard, 21. september 2014 kl. 15.11
Undskyld. Jeg glemte da helt at vedhæfte billede :-)
Skrevet af: Karen Andersen, 21. september 2014 kl. 15.53
græskarret er bedst til at sylte
men det kan også bruges til suppe
med løg og kartofler og en masse krydderier
v.h.Karen
Skrevet af: Annette Lundgaard, 21. september 2014 kl. 16.02
Tak for svaret. Hvad hedder det mon?
Skrevet af: Freya Grossmann, 21. september 2014 kl. 18.21
Græskar kan let krydsbestøve. Hvis de er bitre, skal man ikke spise dem. Navnet har jeg ikke noget svar på.
Skrevet af: Annette Lundgaard, 21. september 2014 kl. 18.29
Jeg har lige smagt på det. Det smager som squash, mildt og nøddeagtigt. Jeg vil bruge det i min salat. Herligt, at det kan udnyttes! Jeg elsker min have og nyder at høste naturens gaver. ;-)
Skrevet af: Freya Grossmann, 21. september 2014 kl. 19.07
Så god appetit! Det ER lækker med squash og græskar!
Skrevet af: Annette Lundgaard, 21. september 2014 kl. 19.11
Tak :-)
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Kan dette græskar spises?