Skrevet af: Jan Høst, 17. maj 2016 kl. 18.27
Jeg tænker på at købe en rørbladet hyld. Men jeg er lidt i tvivl om saft fra bær og blomster smager så godt som almindelig hyld.
De nye sorter er formentligt de bedste mht smag. Men hvis bare den røde er nogenlunde - så tror jeg at jeg vælger den
jan h
Skrevet af: Gartner Duun, 17. maj 2016 kl. 19.18
Vi har lige plantet den røde sort , der hedder "Black tower" .Den kaldes også for søjlehyld . Desværre opdaget vi at vi muligvis har taget den forkerte. Det var meningen at vi ville lave rød hyldeblomst saft , men efter hvad jeg har læst så får den lyse til rosa blomster.
Vi skulle i stedet have taget den røde og fligede bladet sort den får røde til mørkerøde blomster . Søjlehylden bliver i øvrige heller ikke særlig stor og max en meter bred . Smagen skulle være det samme. Men det vil tiden vise .
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Rød hyld