Skrevet af: Camilla Godskesen, 18. april 2011 kl. 13.24
Hejsa.
Nu er det blevet tid til at få anlagt min køkkenhave.
Jeg har haft en stykke af vores mark dækket over med plastik hele vinteren og græsset er helt dødt nedenunder.
Jeg skal nu igang med en fræser og så kommer spørgsmålet her; Skal jeg gøde hele stykket INDEN jeg udplanter mine forkultiverede planter og i så fald med hvad?
- Jeg tænker ko/hestemøg (Da dette er gratis hos mange lokale landmænd), men har så læst et sted at dette kan "brænde" mine grønsager op og at frisk møg skal ligge og kompostere et års tid og derfor først er klar til næste år?
Er det overhovedet nødvendigt at gøde? Jeg er temmelig forvirret efter at have læst så meget forskelligt og håber på et overkommeligt svar, så jeg kan komme igang med plantningen og kan høste senere på året :)
På forhånd tak for svar :)
Mvh. Camilla
Skrevet af: Camilla Godskesen, 18. april 2011 kl. 13.39
Jeg kom lige til at tænke på; vi har et kompost-område af en slags i bunden af vores mark hvor vi smider græs, planter osv på. Jeg tænker lidt på om det græs som har ligget fra sidste år, kan bruges som gødning? Det behøver vel ikke være møg, eller hvad? :/
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Gødning?