Forum

Kommentarer til »Overlever ligusterhækken tilbageklipning og flytning?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Overlever ligusterhækken tilbageklipning og flytning? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Plante Mor, 11. juni 2012 kl. 10.38

Hvordan går det så med hækken? Vi står i nogenlunde samme båd med en flyttet hæk på 180 høj i marts og nogle af planterne er begyndt at syne visne, trods grøn bark under overfladen. Vi er i vildelse og ved ikke hvad vi skal gøre men den ser godt trist ud.

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Ingeborg Hansen, 21. maj 2013 kl. 18.57

Vi har ikke flyttet vores snart 50 år gamle ligusterhæk, men har derimod ad 2 gange klippet den 2 meter brede! hæk ind til næsten 40 cm. Hækken var aldrig blevet klippet på naboens side og den var blevet noget sidetung. Så tilbød jeg at kllippe naboens side ind (helt ind til stammen). Derefter lod vi den gro i 2 år. Der klippede vi så vores side ind til stammen og det så da noget sølle ud sidste år. Men i år tegner det til at hækken bliver fin igen. Det er utroligt, hvor døde grene kan se ud - og så alligevel skyde igen. Godt vi ikke gravede hækken op for at plante en ny. Den nye nabo sørger for at klippe sin side.
Mange venlige hilsner
Ingeborg

Nyt svar til emnet »Overlever ligusterhækken tilbageklipning og flytning?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Overlever ligusterhækken tilbageklipning og flytning?«

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider