Forum

Kommentarer til »Med børn i Paradis«

På denne side finder du kommentarer til teksten Med børn i Paradis. Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Birthe Jensen, 27. april 2016 kl. 12.12

Jeg er helt enig med dig .Er selv mormor til 4 vidunderlige børnebørn på 6-7-10-14 år.Der har altid været god plads i vores gamle have til leg,bål,grill,drivhus,klatretårn,rutchebane og gynger.Mange fuglekasser er studeret og holdt øje med .Egernet med unger som bor idet store grantræ og pindsvin som kommer og drikker af fuglebadet.Jævnlig besøg af ræve som vores nu afdøde gravhunde jog ud af haven.Børnebørnene har altid fulgt levende med i alt hvad der rør sig i haven samt sidste nye beboer, vores lille meget legesyge 2 år gamle hund,en tibetansk spaniel.Haven er det bedste sted man kan tænke sig når man er så heldig at bo i et gammelt villakvarter i Brønshøj. Venlig hilsen Mormor Birthe

Nyt svar til emnet »Med børn i Paradis«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Med børn i Paradis«

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider