Forum

Kommentarer til »Kommer der æbler på hjemmesået æbletræ?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Kommer der æbler på hjemmesået æbletræ? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Boi Jensen, 7. december 2018 kl. 17.41

Kernesåede træer kan altid bruges til at pode på, og det er faktisk det de er mest velegnede til. Og selv om du finder ud af efter 10 år - at frugterne ikke dur til noget, kan det stadig nås at pode dem om, for træer der podes helt om - og specielt på vandrette sidegrene, vil kunne bære frugt allerede 2 år efter de bliver podet på.
Du bør også gøre som nordmanden der laver masser af nye sorter. De træer der får for meget skurv, skal enten ompodes så snart det opdages - og så en podning 10 cm over jordhøjde, for det dur ikke med æbletræer der er meget modtagelige for skurv.
Øjvind i Norge kllipper dem bare ned og afliver dem ligeså fri der kommer de mindste sygdomsangreb, og på den måde sker selektionen af de sundeste - og siden hen vælges de ud fra hvordan æblerne ser ud og smager.

Nyt svar til emnet »Kommer der æbler på hjemmesået æbletræ?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kommer der æbler på hjemmesået æbletræ?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider