Forum

Kommentarer til »Kan man så papayafrø fra frugt købt i supermarked?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Kan man så papayafrø fra frugt købt i supermarked? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Jens Lund, 19. september 2020 kl. 10.35

Enig i ovenstående. Den geleagtige/slimede kappe fjernes let ved at lægge frøene imellem to nye engangskarklude eller et rent viskestykke og så rulle frøene hårdt frem og tilbage med hånden.

Der findes varieteter, der har både han- og hunblomster på samme plante og andre varieteter, der har særskilte han- og hunplanter. Den sidste type kræver altså at man både har han- og hunplanter sammen for at få frugter. Hvis varieteten er angivet på papayafrugten kan man selv søge oplysninger om dette på internettet. Ellers må man vente et par år til planterne blomstrer og det kan afgøres, hvilken varietet man har sået. Bevar 1 hanplante til 10 hunplanter.

Mange kommercielle papayaproducenter bruger hybrider (F1). Sår man frø fra en hybrid vil afkommet enten blive forskelligt fra den frugt man tog frøene fra - eller frøene vil slet ikke spire.

Nyt svar til emnet »Kan man så papayafrø fra frugt købt i supermarked?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kan man så papayafrø fra frugt købt i supermarked?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider