Forum

Kommentarer til »Hvordan ser man forskel på hestekastanjer og ægte kastanjer?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvordan ser man forskel på hestekastanjer og ægte kastanjer? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Marianne, 24. oktober 2005 kl. 15.36

Det er faktisk lidt forkert, at sige at de ægte kastanjer man kan finde i danmark ikke er lige så gode som dem man kan købe i dyre domme i butikkerne. De danske ægte kastanjer er blot ikke så store, men smager meget bedre, i det de er friske.

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Henrik Ahlmann, 24. oktober 2005 kl. 16.00

Hvis man anvender de klimatiske gennemsnit over flere årier, vil varme somre udlignes af kolde og regnfulde. Det har hidtil medført, at ægte kastanie ikke helt kan henregnes under træer, der under normale forhold kan udvikle frugter her i landet. Men når det er sagt, har vi i sidste 10-år haft flere år med høje temperaturer og varme eftersomre.

2005 skiller sig allerede ud, vinhøsten er fx gået bedre end normalt på grund af nedbørsunderskud siden midten af august og frem til midt i oktober – kombineret med lune temperaturer. Tisvarende kan dette år ikke benyttes til at generalisere mht til ægte kastanie.

Nyt svar til emnet »Hvordan ser man forskel på hestekastanjer og ægte kastanjer?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvordan ser man forskel på hestekastanjer og ægte kastanjer?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider