Forum

Kommentarer til »Brug serveringsbakker til potteplanterne«

På denne side finder du kommentarer til teksten Brug serveringsbakker til potteplanterne. Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tony Bülow, 5. januar 2006 kl. 18.05

Billigere er det at få nogle blå champignonkasser hos sin grønthandler, de smider dem bare væk!

Kasserne kan fores med plast som fastholdes med en filtbund for at holde på vandet. Ja de kan bruges som stable- og flytbare spirrekasser hvis de fyldes med spirrejord.

Kasserne kan bruges til dagens høst til køkkenet som kan skylles i kassen, afdryppes og bringes til videre forarbejdning i ude- eller indekøkken. (rodplanter holdes i kasse for sig selv og stables nederst når man skyller/overbruser tingene, startende med krydderurter øverst og evt. så størrre ting i en mellem kasse, og rodplanter nederst, herved udnyttes skyllevandet optimalt, især hvis skyldningen foregår over komposten)

Kasserne kan fyldes med løg til tørring eller andet, og stables så det hele fylder minimalt og alligevel er let at komme til.

En kasse kan bruges til automatkopper, navneskilte af persienner, en blyant / priklepind, trægrillspyd, så har man styr på det man skal bruge, når man prikler sine småspirrer.

En anden kasse kan indeholde snor, navneskilte, blyant, opbindingdingstråd, saks, bidetang og målebånd osv. til når man sår eller binder planter op.

osv. osv

Nyt svar til emnet »Brug serveringsbakker til potteplanterne«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Brug serveringsbakker til potteplanterne«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider