Forum

Kommentarer til »Hvordan bekæmper man siv?«

På denne side finder du kommentarer til teksten Hvordan bekæmper man siv? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: C. Krogsgaard, 31. juli 2007 kl. 12.07

Skær dem ned med en le/buskrydder/græsslå''er – dæk området med sort plast! Hvis det ikke er muligt, så skal sivet behandles som græs, det skal slå''s når det er for langt.

Bedste løsning er at afdræne området – Anlæg en krebsegrav (aflangt bassin) og få krebs + en tør grund...!

Det er selvfølgelig kun skud fra hoften da du ikke skriver meget om dit område...

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Jens S Madsen, 26. september 2007 kl. 1.09

Firmaet Monsanto som ogsaa fremstiller "Roundup" har fremstillet et Glyphosate produkt til vandmiljöer som hedder "Rodeo". Det anvendes (i udlandet) til effektiv bekämpelse af Sivrör og andre "invasive plants" og er ikke giftigt for fisk som Roundup er det. Idet jeg bor i udlandet ved jeg ikke om d kan faa det i Danmark eller Sverige. Sög lidt paa internettet om "Rodeo" produktet og du kan finde en masse artikler med beskrivelse af hvordan og hvornaar det er bedst at spröjte mod sivrör (ogsaa kaldet "Reed" og "Phragmites" hvis du söger paa nettet.

Med vär opmärksom paa at Sverige nok har restriktioner for anvendelse af Rodeo uden speciel tilladelse.

Men produktet er det helt rigtige og meget effektivt til bekämpelse af sivrör og andre vandmiljöplanter. Men husk at det – ligesom Roundup – slaar alle planter ihjel som spröjtes.

Nyt svar til emnet »Hvordan bekæmper man siv?«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Hvordan bekæmper man siv?«

Søg:

St�t Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider